Warmos logo.

Suomessa suunnitellut ja valmistetut Warmos-lämmittimet tarjoavat mukavaa ja taloudellista lämpöä tilaan kuin tilaan. Kaikissa öljytäytteisissä sähkölämmittimissämme yhdistyvät tehokkuus, ekologisuus, tyylikäs muotoilu ja nykyaikaiset ominaisuudet. Warmos-mallistosta löydät sopivan lämmönlähteen sekä kotiin että työpaikalle.

Ympäristöystävällistä ja allergikoille sopivaa

Warmoksen öljytäytteiset sähkölämmittimet kuuluvat luokkansa ympäristöystävällisimpiin. Ne täyttävät EU:n ekosuunnittelu­direktiivin tiukat vaatimukset.

Warmos-lämmittimet eivät polta pölyä eivätkä sähköistä ilmaa, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi pölyallergikoille ja sähköyliherkille. Erityishuomiota on kiinnitetty energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen. Seinäkiinnikkeet mahdollistavat lämmittimen kallistamisen niin, että sen taustan puhdistus käy helposti.

Turvallista ja tasaista lämpöä

Lämmittimien sisällä vastukset toimivat suljetussa öljytilassa. Näin lämpö pysyy tasaisen pehmeänä, kun huoneilma ei pääse kosketuksiin vastusten kanssa. Lämmittimien pintalämpö pysyy matalana ja etupinta säteilee miellyttävää lämpöä kauttaaltaan. Lämmön pystyvirtaus ehkäisee tehokkaasti vetoa ikkunoiden alla.

Öljy on jäätymätöntä ja sen jähmepiste on -42 °C, joten lämmitin ei vaurioidu ja säilyy toimintakuntoisena, vaikka sen jättää kylmiin olosuhteisiin pitkäksikin ajaksi. Suuri osa lämmittimistä voidaan myös valmistaa matalalämpömallina, joissa pintalämpötila on enimmillään 60 °C.

Älykästä ja vaivatonta

Lämmittimiä voi ohjata ecoControl-älypuhelinsovelluksella. Sillä voit esimerkiksi asettaa lämpötilan laskemaan muutamalla asteella aina yöaikaan tai työpäivien ajaksi kodin ollessa tyhjillään. Mökkikäytössä lämmittimet voi taas esimerkiksi säätää ylläpitolämpöön arkipäiville ja asuinlämpöön viikonlopuiksi. Näin voit säästää lämmityskuluissa asumismukavuudesta tinkimättä. Warmos-lämmittimiä voidaan asentaa rinnakkaislämmittimiksi siten, että kaikkia lämmittimiä ohjataan samalla ulkoisella lämmönsäätöjärjestelmällä.

Lataa ecoControl-älypuhelinsovellus
Google PlayApp Store
crossmenu