Warmos logo.

1. Warmos Lämmitys Oy:n myynti- ja toimitusehdot
Nämä Yleiset myynti- ja toimitusehdot koskevat Warmos Lämmitys Oy:n (jäljempänä ”myyjä”) ja yritys- ja yksityisasiakkaan (jäljempänä ”asiakas”) välillä käytävää kauppaa. Näihin sopimusehtoihin sekä mahdollisiin sopimusta koskeviin riitoihin asiakkaan ja myyjän välillä sovelletaan Suomen lakia. Myyjällä on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä ehtoja edellyttäen, etteivät muutokset olennaisesti lisää asiakkaan velvollisuuksia tai ole muuten asiakkaan kannalta kohtuuttomia. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti.

2. Hinnat
Hinnat määräytyvät kulloinkin voimassa olevan myyjän hinnastojen mukaan. Yritysasiakkaan hinnastohinnat ovat arvonlisäverottomia normaalihintoja ja yksityisasiakkaan arvonlisäverollisia normaalihintoja. Asiakaskohtaiset hinnoittelut huomioidaan tilausten käsittelyssä ja laskutuksessa. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa ja laskussa. Yritysasiakkaiden hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Pakkaus- ja toimituskulut lisätään hintaan. Warmoksen tarjoukset ovat voimassa 30 päivää, ellei tarjouksessa ole toisin mainittu.

3. Maksuehto
Maksuehto määräytyy asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan. Myydyn tavaran omistusoikeus säilyy myyjällä, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

4. Toimitusehto
FCA Muurla (vapaasti rahdinkuljettajalla, Incoterms 2020) tai sopimuksen mukaan.

5. Toimitusaika
Normaali toimitusaika varastossamme oleville tuotteille on kaksi työpäivää, mutta nopeammatkin toimitukset ovat mahdollisia. Tilaustuotteiden toimitusaika sovitaan aina tapauskohtaisesti.

6. Toimitustapa
Toimitamme tilatut tuotteet yleisimmin käytössä olevien tunnettujen kuljetuspalveluyritysten välityksellä. Asiakas voi myös pyytää käyttämään yrityksensä rahtisopimusta, jolloin lisäämme vain pakkauskulut. Asiakas voi myös noutaa tilauksensa arkisin klo 8–16 osoitteesta Muurlantie 510, 25130 Muurla. Oma huolitsija ja rahtisopimusnumero tai maininta noudosta on mainittava tilauksen yhteydessä.

7. Huomautukset
Asiakkaan tulee tehdä viallisista tuotteista kirjallinen huomautus viipymättä tai viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja sovittava myyjän kanssa palautuksesta, palautustavasta ja hyvityksestä. Ensisijaisesti myyjä korjaa, korvaa uusilla tai hyvittää vialliseksi todetut tuotteet. Myyjän virheestä johtuvat palautukset hyvitetään täysimääräisinä. Hyvitys sisältää myös kotimaassa syntyneet rahtikulut. Myyjä ei korvaa virheestä välillisesti aiheutuneita kustannuksia ja myyjän hyvitys- ja korvausvastuu rajoittuu enintään tavaran arvoon kotimaan toimituskuluineen. Tilaajan virheestä johtuvista palautuksista tulee aina sopia ennakkoon myyjän kanssa. Hyväksytyissä tapauksissa hyvitys on enintään tavaran alkuperäinen veloitushinta. Pakkaus- ja toimituskuluja ei hyvitetä ja lähettäjä maksaa palautusrahdin.

8. Kuljetusvauriot
Kuljetusvaurioista ja rikkoontuneista pakkauksista tehtävät huomautukset asiakas merkitsee välittömästi rahtikirjaan ja lähettää kirjallisen ilmoituksen myyjälle viipymättä tai viimeistään kahdeksan päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Myyjä ei hyvitä kuljetuksessa vaurioituneita tavaroita, vaan asiakas hakee niistä korvausta tavaran kuljettaneelta kuljetusliikkeeltä tai kuljetuksen vakuuttaneelta vakuutusyhtiöltä. Myyjä ei hyvitä kuljetusvaurioitunutta tavaraa, eikä vakuuta lähetyksiä, ellei ennen toimitusta ole toisin sovittu.

9. Tuotteiden varastointi asiakkaan tiloissa
Tuotteet tulee säilyttää sisätiloissa vaurioiden välttämiseksi.

10. Ylivoimainen este
Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

11. Erimielisyyksien ratkaiseminen
Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

crossmenu