Warmos logo.

Warmos Lämmitys Oy:n takuuehdot

Warmos myöntää lämmittimien rungoille 10 vuoden takuun ja termostaateille 2 vuoden takuun toimituspäivästä lähtien. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusviat. Korvattavan tuotteen tilalle toimitamme veloituksetta samanlaisen tai teknisiltä ominaisuuksiltaan vastaavan tuotteen.

Takuu ei koske vaurioita, jotka aiheutuvat virheellisestä varastoinnista ja käsittelystä kuljetuksissa, työmaalla tai asennuspaikalla. Takuu ei korvaa myöskään virheellisestä käytöstä aiheutuvia vaurioita, kuten väärin tehdystä asennuksesta, ulkopuolisesta ruostumisesta, syövyttävien aineiden käytöstä tai hankausvaurioista. EW Ecodesign termostaatit soveltuvat normaaleihin sisätiloihin. Käytössä huomioitava kunkin lämmittimen IP-luokitus.

Takuu ei kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja, laitteen vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia, asiakkaan tuotantotappioita, saamatta jääneitä voittoja tai muita välillisiä kustannuksia. Takuutapauksissa on otettava yhteyttä myyjään ja esitettävä tilausvahvistus, rahtikirja, lämmittimen tunnistenumero tai jokin muu luotettava selvitys tuotteesta ja sen toimitusajankohdasta. Takuun ehtona on myös, että tavara toimitetaan aina Warmos Lämmityksen tarkastettavaksi kuukauden kuluessa reklamaatiopäivästä, mikäli ei toisin ole sovittu.

crossmenu