Warmos logo.

Warmoksen historia ja toimintamalli

Warmoksen lämmittimiä on valmistettu Suomessa jo yli 40 vuoden ajan. Ennen Warmos-nimeä tuotteet tunnettiin nimellä Termel. Mauri Wallius Oy osti Warmoksen tuotantolinjaston vuonna 2009 ja siirsi sen Kokemäeltä Salon Muurlaan. Warmoksen liiketoimintamalli perustuu kotimaisten ja kestävien öljytäytteisten sähkölämmittimien valmistamiseen, myyntiin ja markkinointiin. Patterit valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista. Asiakkaamme arvostavat kotimaisuutta ja ylivertaista laatua.

Warmoksen uusi aika

Warmoksen uusi aika alkoi loppuvuodesta 2020, kun Jari, Pekka ja Kirsi tutustuivat tarkemmin kotimaisiin Warmos-lämmittimiin ja jo pitkään toimineeseen yritykseen. Kolmikko osti yritystoiminnan eläköityvältä Walliuksen pariskunnalta. Yrityksen nimi vaihdettiin, koska sen haluttiin viittaavan Warmos-tuotteisiin. Warmos Lämmitys Oy aloitti toimintansa joulukuussa 2020, jolloin toimitusjohtaja Kirsi Ruohonen lähti innokkaasti luotsaamaan yritystä kohti uudenlaista tulevaisuutta. Uudistunut Warmos pyrkii aiempaa ennakkoluulottomammin kehittämään tuotteitaan ja toimintaansa sekä etsimään entistä ekologisempia tapoja valmistaa lämmittimiä.

Warmoksen arvot

Warmoksen arvot linjaavat kaikkea tekemistämme. Warmos tunnetaan parhaiten siitä, että olemme aidosti suomalainen lämmitinvalmistaja ja että Warmoksella on pitkät perinteet patterinvalmistuksessa. Lämmittimemme ovat paitsi kotimaisia, myös laadukkaita ja kestäviä. Toimintamme on yhteiskuntavastuullista, kestävän kehityksen mukaista, läpinäkyvää ja kustannustehokasta.

Asiakas on aina toimintamme keskiössä ja pyrimme avoimella viestinnällä lisäämään tietoutta tuotteisiimme ja alaan liittyen. Pyrimme uudistamaan toimintaamme innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti vähähiilisyyttä tavoitellen, muuttuvien olosuhteiden mukaan. Seuraamme hiilijalanjälkeämme, kunnioitamme eettisiä arvoja ja organisaatiomme osaamista, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme hyvinvointia, sisäistä kehittämistä ja ympäristöä. Noudatamme meitä koskevia määräyksiä, lakeja, sääntöjä ja tehtyjä sopimuksia. Edellytämme vastuullista toimintaa myös sidosryhmiltämme.

Warmos-tuotteet on vastuullisesti valmistettu Suomessa

Kotimaisuus ja paikallisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Yrityksessä vaalitaan paikallista työvoimaa ja pyritään työllistämään erityisesti nuoria ja haasteellisessa työtilanteessa olevia ja kouluttamaan heistä warmoslaisia osaajia, jotka ovat ylpeitä työstään ja laadukkaista tuotteistamme.

Maailman myrskyissä haluamme ylläpitää yhteiskuntaa tukevia arvoja, suomalaista laatua, osaamista ja työtä. Tästä tunnustuksena Warmos Lämmitys Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Warmos-tuotteille Avainlippu, joka löytyy jokaisesta tuotepakkauksesta.

Warmos-tuotteiden elinkaari
crossmenu